Het belang van buiten spelen.

De Burger® werd in de lente van 2020 bedacht door Sofie Verlinde, met als doel een unieke zandbak te creëren waarbij gebruiksgemak, kwaliteit, duurzaamheid en vormgeving centraal staan.

Als moeder van 2 kleine kinderen wil Sofie het belang van buiten spelende kinderen benadrukken en de ontwikkeling van hun creativiteit stimuleren. Het idee groeide spontaan bij de zoektocht naar een zandbak voor haar eigen kinderen.

Mother and kids
Child Burger

Het scharnier als basis.

De hamburgervorm kwam tot stand met het oog op een pure, maar toch speelse vormgeving. Een eyecatcher voor kinderen en hun (groot)ouders.

Het scharnier is een absolute toegevoegde waarde voor het product. Het houdt bodem en deksel netjes samen en is vooral functioneel. Zo kunnen ook kleine kinderen veilig en eenvoudig de Burger® openen en sluiten.

Verschillende doeleinden.

De Burger® past bij elk hedendaags gezin en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Van een kruidentuin op een dakterras, tot een compact zwembad in een stadstuin of zandbak in een landelijke tuin.

Het demonteren van de Burger® is zeer eenvoudig en maakt het hierdoor mogelijk om de Burger® om te vormen, weg te bergen of te transporteren.

Two children Burger

Kwaliteit

De Burger® wordt in België gemaakt uit 100% Polycarbonaat. Dit duurzaam materiaal is superstevig en gaat jaren mee. Het is vlekbestendig, uv-bestendig en is uiterst slagvast. De rubber in de rand maakt de Burger® vingerklemveilig.

Functionaliteit

Het innovatief frictie-scharnier is speciaal voor de Burger® ontwikkeld. Het biedt weerstand tijdens het sluiten en maakt het mogelijk het deksel in elke gewenste positie te laten open staan. Hierdoor wordt insluitingsgevaar voor kinderen tot een minimum herleid.

Duurzaamheid

Verleng de gebruiksduur van de Burger®. Wanneer uw kinderen de zandbak zijn ontgroeid, kan de Burger® omgevormd worden tot kruidentuintje of miniserre. Het deksel kan vervangen worden door een lichtdoorlatend deksel of kan meteen zo aangekocht worden.