Algemeen

Op onze website kunt u alle details zien. Momenteel hebben we geen showroom of verdeelpunten. Hou echter onze Instagram of Facebook pagina in de gaten voor eventuele pop-up locaties.

De Burger® is gemaakt uit Polycarbonaat. Het metalen scharnier is voorzien van een weersbestendige coating. In de rand van de Burger® zit een rubber verwerkt.

Ideaal is 30 à 40 kg zand.

Verzending

Bestellingen worden verzonden binnen de 7 werkdagen.
Gelieve een verzendadres op te geven waar steeds iemand aanwezig is. Omwille van de grootte van het product wordt er geleverd met vrachtverkeer. Het tijdstip van levering is hierdoor op voorhand moeilijk te bepalen of aan te passen.

Neen, de Burger® wordt uitsluitend online verkocht, niet in winkels.

* BENELUX: inbegrepen

  * EUROPA: op aanvraag. Contacteer ons via hello@theburger.be zodat we het tarief voor jou kunnen berekenen.

  * BUITEN EUROPA: Omwille van de grootte, is verzending buiten Europa niet mogelijk.

  Retourbeleid

  Als je niet tevreden bent van je aankoop, heb je het recht om binnen de 30 dagen te retourneren, als het product in de originele verpakking zit en het product niet gebruikt is.
  Vergezeld door ons retourformulier.
  Als het product in perfecte staat is zullen we het bedrag binnen de 14 dagen terugbetalen.
  Verzendkosten zijn steeds ten laste van de koper.

  Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bij retour. Na het terugsturen van je bestelling, kan je een nieuwe bestelling plaatsen. 

  Controleer het pakket direct na ontvangst. Als een zending wordt bezorgd met duidelijke transportschade, maak daar dan foto's van voor je de doos open maakt. Als het bestelde product ook beschadigd is, neem dan binnen de 2 werkdagen contact met ons op en stuur eventueel foto's naar hello@theburger.be. Bewaar ook de dozen en het verpakkingsmateriaal.

  Veiligheid – gebruik

  De Burger® kan gebruikt worden door kinderen van 0-8 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen de Burger® zelfstandig openen en sluiten. Kinderen jonger dan 3 jaar dienen steeds onder toezicht te spelen en het openen en sluiten dient door een volwassene te gebeuren.

  Ja, omwille van het frictiescharnier kan het deksel nooit toevallen. Tevens zit er in de rand een rubberdichting waardoor die vingerklemveilig is.

  Het lichtdoorlatend deksel kan plekken veroorzaken wanneer deze langere tijd open ligt op gras. Het veroorzaken van brandpunten is een natuurlijke eigenschap van transparante materialen of glas. De Burger® met lichtdoorlatend deksel wordt best op een harde ondergrond geplaatst, in halfopen toestand gebruikt of bij felle zon slechts gedurende korte tijd volledig open gelegd. De FULL Burger® kan op eender welke ondergrond geplaatst worden. We raden echter een effen ondergrond aan.

  Ja, het scharnier is eenvoudig te verwijderen na het wegnemen van het tussenstukje. Dit biedt de mogelijkheid om de Burger® compacter weg te bergen, makkelijker te vervoeren of om te vormen tot mini-serre wanneer je kinderen de zandbak zijn ontgroeid.